Wie heeft de macht over onze voedsel? Wie bepaalt wat we vandaag eten? En hoe kunnen wij "van onderop" werken aan een nieuw en beter voedselsysteem?
Er zijn mogelijkheden om duurzaam voedsel te verbouwen, de techniek is bekend en de methodes goed gedocumenteerd. Het probleem is dat "wij" als maatschappij niet daarvoor kiezen. "we" willen liever goedkoop voedsel vandaag, ook als het de toekomst ondermijnt.
- Waarom kiezen "we" hiervoor?
- Wie kiest?
- Wie heeft de macht over onze voedsel?
- Wie bepaalt wat we vandaag eten?
- En hoe kunnen wij "van onderop" werken aan een nieuw en beter voedselsysteem?
- Wat wil jij morgen eten?
Spreker
-
Goran Christiansson
EetbaarSoest
Extra info
- Locatie
-
Green room
- Ru Paré
Chris Lebeaustraat 4 Amsterdam
- Format
- Workshop
- Language
- Dutch
- Recording
- Podcast recording